TIDSBESTILLING - KONSULTATION

Det er muligt at bestille tid på tlf. 39560055 alle hverdage kl. 8-12.
Tidsbestilling kan også foregå via hjemmesiden ved at logge på patientportalen.

Har du behov for hurtig/akut tid skal du kontakte os telefonisk. Er du i tvivl om hvorvidt det er akut eller ej, skal du ringe og lave en aftale.

I travle perioder kan der være op til to ugers ventetid på bestilte konsultationer. For akutte problemstillinger kan du altid få en tid samme dag (efter vurdering af hastegrad), se nedenfor.
 

Kommer jeg ind til lægen til den aftalte tid?

Vi bestræber os på at overholde tidsplanen, men beder om forståelse for, at uforudsete problemer og akutte behov kan medføre forsinkelser.
Hvis ventetiden bliver for lang, eller hvis du har travlt, er du velkommen til at bestille en ny tid hos sekretæren.
 

Gode råd inden du kommer ind til lægen

Vi er et travlt lægehus, og vi vil gerne yde en god og omsorgsfuld service til alle vores patienter. Vi henstiller derfor til at I hjælper os med at overholde følgende:

  • Akutte tider samme dag er forbeholdt akut opstået sygdom og tilstande som ikke kan vente til kommende dage. Det er en konsultation af kort varighed, og lægen har ikke mulighed for at vurdere andre ikke hastende problemstillinger.
  • Vi beder dig om at være omhyggelig med at møde til tiden. Kom gerne 5 minutter inden, så du kan nå at få overtøjet af, og tiden inde hos lægen kan blive brugt bedst muligt.
  • Hvis du ved at du skal aflevere urinprøve, bedes du møde ca. 10 min før, så prøven er klar, inden du kommer ind til lægen.
  • Hvis du på forhånd ved, at der er flere problemstillinger, som du gerne vil diskutere med lægen, er det vigtig at gøre opmærksom på dette tidligt i konsultationen, så I sammen kan prioritere tiden. Det kan være, at det bliver nødvendigt at bestille flere tider.
     

Aftenkonsultation

Vi har aftenkonsultation onsdage kl. 15-17.15, dog ikke skoleferierne. Aftenkonsultation er et tilbud til de af vore patienter, som har svært ved at komme i den almindelige åbningstid. Du skal bestille tid, inden du kommer.
 

Sygebesøg

Lægen kommer på sygebesøg, når patienten af medicinske årsager ikke har mulighed for at komme til konsultation. 
Hvis sygdommen tillader det, vil det altid være bedst at komme i konsultationen, fordi undersøgelsesmuligheder og udstyr her, giver mulighed for en mere præcis undersøgelse og behandling. Anmodning om sygebesøg sker ved telefonisk henvendelse så tidligt på dagen som muligt.

Attester

Der skal ALTID bestilles tid via sekretæren til attester. Dette for at sikrer der bliver afsat den korrekte tid i kalenderen.

Udeblivelsesgebyr for private konsultationer

Ved manglende fremmøde uden afbud ved private konsultationer opkræver vi et gebyr på 150 kr. Rettidig afbestilling senest 24 timer inden den planlagte konsultation.

Private konsultationer er f.eks. rejsevaccinationer og attester (kørekort, mulighedserklæring, forsikringsattester, offentlige attester mv.).