OM KLINIKKEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er fire praktiserende læger, som driver klinikken i fællesskab. Når du er tilmeldt hos os, er du tilmeldt alle læger. Læs mere om os HER

Det er vores mål at yde lægefaglig behandling og rådgivning af højeste kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på tillid, respekt og samarbejde med dig som patient i klinikken. I fællesskab, og sammen med dig, tilstræber vi at tilrettelægge din behandling på den bedste og mest hensigtsmæssige måde.

Klinikkens team består af læger, uddannelseslæger, sygeplejersker, medicinstuderende og vores sekretærer. Ved almindelig tidsbestilling kan der ønskes konsultation ved en given læge. Ved akut sygdom tilses patienten af en læge, der har akutte tider på dagen - man kan derfor ikke selv vælge, hvilken læge man vil ind hos.

Alt personale arbejder i tæt kontakt med lægerne og vil kontinuerligt blive superviseret og efteruddannet.

Vores sygeplejersker er en integreret del af behandlingsteamet og har selvstændige ansvarsopgaver omkring behandling ​af patienter med kroniske sygdomme som diabetes, højt blodtryk, KOL, astma samt sårbehandling m.m. Læs mere om sygeplejerskerne HER


Vores medicinstuderende fanger du, når du ringer herop eller møder i receptionen. Sammen med vores sekretærer, varetager de opgaver i sekretariatet samt tager blodprøver og EKG.

Vi bestræber os på at holde åbent alle hverdage året rundt. Hvis klinikken ekstraordinært holder helt lukket pga. af ferie og kurser, vil der være tydelig henvisning til en eller flere stedfortrædende læger.
 
Det vil dog ikke forekomme særligt tit, da vi er en stor klinik og vi prøver så vidt muligt at dække ind for hinanden.
 
Efter kl. 16.00 og i weekenderne/på helligdage, henvises til Region Hovedstadens Akuttelefon på tlf.: 1813.